Bejelentkezés

Partnerprogram

Csatlakozzon a SumUp Partnerprogramhoz

A SumUp, amely vezető mobil point-of-sale (mPOS) cég Európában, elindította partnerprogramját. Ez egyidőben történik az új Air Lite kártyaolvasó bevezetésével.

A SumUp Air kártyaolvasó lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy elfogadják az összes főbb bankkártyát és hitelkártyát, és könnyen kapcsolódjanak a Bluetooth 4.0 verzió segítségével bármely okostelefonra vagy táblagépre. A kártyaolvasó akár 10-szer is olcsóbb, mint a hagyományos terminálok, és jelenleg csak 23999 Ft + áfa egyszeri áron vásárolható meg.

A SumUp Európa-szerte híres partnerek, köztük az UBS, a Tupperware, a DHL és még sok más partner stabil hálózatával működik együtt.

Az új partnerprogramunk egy olyan nagy marketingkampány része, amelyet jelenleg kulcsfontosságú piacainkon folytatunk, hogy tovább növeljük az Air Card Reader értékesítését. Szeretnénk, hogy Ön is részese legyen!

Az előnyök

  • Átlag feletti jutalék: Nyerjen akár 30 €-t minden megvásárolt Air Card Reader után! Minden kifizetett megrendelés után 20 €-t fizetünk Önnek, és még 10 €-t ráfizetünk minden rendelésre, amikor egy adott héten belül legalább 10 megrendelést kiajánl.

  • Kattintson az ütős feliratokra: Válasszon a gondosan megválogatott, ütős és változatos SumUp feliratokból és szöveges linkekből.

  • Szuper ügyfélszolgálat: gyors és személyes támogatás a SumUp Partnerprogram csapatától.

Kezdjen neki most!