Rólunk

Álláshirdetéseink

Cég

Mi vagyunk a vezető mobil point-of-sale (mPOS) cég Európában. 2012-ben kezdtük kiépíteni fizetési szolgáltatásunkat, hogy felrázzuk a piacot és felébresszük a mindenkiben ott szunnyadó vállalkozót. Létrehoztunk egy olyan különleges készüléket, amely a zsebében lévő okostelefonnal együtt, mindenhol lehetővé teszi kiskereskedők számára a kártyaelfogadást.

Olyan technológiát akarunk létrehozni, melyet bárki tud használni, így kereskedőink továbbra is foglalkozhatnak azzal amiben a legjobbak, akár kávéházról van szó, akár autójavításról. Mindent megkönnyítünk a papírmunka nélküli regisztrációnktól, az első fizetés fogadásáig. A tradicionális ajánlatok általában nem foglalkoznak megfelelő súllyal a kiskereskedőkkel, mi azonban igen. Nyíltan és őszintén kezeljük az árazást, és nincsenek rejtett díjaink.

2012-ben indított globális cégünk sok helyen jelen van a világban. Jelenleg 31 országban vagyunk jelen, mint például Németország, USA, és Brazília. A SumUp továbbra is növekszik, és támogatott az American Express, BBVA, Groupon, Holtzbrinck Ventures, és más meghatározó kockázatitőke-befektetők által.

Mára szerte a világban, 31 országban, kiskereskedők százai és ezrei bíznak meg SumUp-ban fizetéseiket illetően. Az eredeti hardverünkön, mobil és web app-jeinken túl továbbléptünk az API és SDK sorozatok fejlesztésére, hogy a SumUp fizetéseket integrálhassuk más app-ekbe és szolgáltatásokba.

Technológia

A SumUp EU Payments UAB a Litván Központi Bank (hivatkozási szám 56) által engedélyezett pénzintézet, amely biztosítja, hogy a fizetéseket a legmagasabb biztonsági szabványoknak megfelelően dolgozzuk fel.

A Litván Központi Bank nyilvántartása

A SumUp szabadalmazott, teljeskörű fizetési platformja a világ első olyan teljes mértékben igazolt EMV mPOS rendszer amely lefedi az egész fizetési folyamatot: a kártya terminálokat, az Android és iOS mobil app-eket, a fizetés feldolgozási platformot, és a kockázat valamint csalás elleni megoldásokat. SumUp az egyetlen olyan mPOS szolgáltató amely saját maga álltal tervezett és fejlesztett EMV kártya terminálokkal rendelkezik.

A SumUp Air Kártyaolvasó egyike a legbiztonságosabb kártyával fizetési módszereknek és teljes hitelesítést nyert különböző szabályozó szervektől:

PCI PTS V4.0 Felhatalmazás, (SRED) EMV Szint és & Szint 2 bizonyítványok Mastercard Pay Pass, Visa Pay Wave, American Express Expresspay Mastercard TQM Mastercard TIP, Visa ADVT felhatalmazás Visa Ready felhatalmazás

Csapatunk

Mi másképp csinálunk mindent. A saját fizetési megoldásunkat teljeskörűre építjük, így mindig a legjobb árat és szolgáltatást tudjuk ajánlani ügyfeleinknek. Tudjuk milyen életbevágóan fontosak a fizetések a kiskereskedők számára. Technológiánk segíti őket a probléma-megoldásban. Nyitott és átlátható kommunikációban hiszünk, nem szigorú szabályokban és hierarchiában. Szorgalmas és tehetséges emberek csapata vagyunk kiknek közös célja: egy okosabb fizetési módszer építése. Néhány óriási kihívás áll előttünk és eszes, kreatív emberekre van szükségünk, hogy megújítsuk és felpezsdítsük a pénzforgalmi ipart. Ha úgy érzed benned meg van amit keresünk -

Csatlakozz hozzánk