Legyen a vezető mPOS szolgáltató partnere

Tekintse meg a Partnereink sikertörténeteit, vagy lépjen velünk kapcsolatba közvetlenül

KapcsolatfelvételTekintse meg a sikertörténeteket

Nagy Cégek és Ügyfelek

Sok terminál üzemeltetése drága lehet a havidíjak miatt és ezek a terminálok sokszor nem mobilisak. A SumUp testreszabott megoldást biztosít, rugalmas hozzáálással és multifunkcionális termékfelesztéssel együtt. Céges partnereink számára sok polcon-kívüli lehetőség is elérhető az SDK és API megolásainkon keresztül.

Cégek, akik megbíznak a SumUp-ban

Software Szolgáltatók

A fizetési szolgáltatások általában nehezek, de nem a SumUp-nál. Partnereink használhatják iOS, Android, Windows SDK, vagy eCom API megoldásainknat, hogy lehetővé tegyék kereskedőik számára a kártyás fizetések fogadását App-jukon vagy weboldalukon keresztül, tranzakciós és kártyaolvasóinkat használva. A SumUp segítségével valódi omni-channel élményt nyújthat vásárlói számára.

További részletekért látogasson el a SumUp Fejlesztőknek oldalra.

Software szolgáltatók, akik megbíznak a SumUp-ban

Pénzügyi Intézmények

A SumUp együttműködik pénzügyi intézményekkel, hogy teljeskörű mPOS megoldást nyújtson ügyfeleiknek, anélkül, hoy költeniük kéne integrációkra. Akár pár napon belül is elő tudunk készíteni egy terméket partnerkapcsolataink számára.

Pénzügyi Intézmények, akik megbíznak a SumUp-ban

Üzleti Partnereink

A SumUp egy modern céges megoldást kínál vállalkozóknak, mely jól illik bármely üzlet kínálatába. A modern csomagolás és hatékony kommunikáció megkönnyíti az üzleten belüli vétel eldöntését és a termék polcon kívüli elérhetőségét.

Üzleti partnerek akik bíznak a SumUp-ban

Referral partners that trust SumUp

Interested in partnering with SumUp?

Kapcsolatfelvétel